Het internet biedt PSTN

Free is een pionier op het gebied van het internet in Frankrijk , een van de eerste drie tot internet toegang aanbieden zonder abonnement of betaalnummer vanaf 26 april 1999. Zijn voorgangers in de niche van de toegang zonder abonnement waren World Online ( 1 april 1999 ) , dan Freesurf ( 19 april 1999 ) , maar op een meer beperkt aantal regio's.

Deze dienst omvat e-mail ( POP3/IMAP4 ) ook toegankelijk via een webinterface IMP . Vernietiging van ongewenste e-mails en een automatische classificatie van binnenkomende e-mails in verschillende mappen (indien gebruikt webinterface ) is mogelijk dankzij het ​​gereedschap MFILTER . In het verleden , MFILTER ook mogelijk om een ​​gepersonaliseerde e-mail afzender gemeld automatische reactie ontkend sturen . Deze mogelijkheid werd verwijderd tussen 23 en 26 augustus 2007 ( maar degenen die gebruikt worden gewaarschuwd ) . Deze schrapping is bedoeld om problemen met postlijn automatische reactie te voorkomen dat aangeeft dat de verzender van spam daar PAS3 .

Free biedt ook gratis webhosting met een initiële capaciteit van 100 MB tot 1 GB toegenomen sinds begin 2005 en 10GB sinds juni 2006 standaard met ondersteuning voor PHP en MySQL . Sinds september 2006 biedt ook gratis PostgreSQL . Daarnaast Free biedt nu een plugins management om haar webruimte wiki , fotoalbum , blog ... transformeren ( dit is opgeschort als gevolg van terugkerende bugs in de toekomstige versie integratiemodules zal rechtstreeks en niet na een nacht. )